CяєάtuЯє™ OyunFrm Admin
Mesaj Sayısı : 383 Kayıt tarihi : 26/08/10 Başarı Puanı : 0 Aktiflik : 8
| Konu: YouTube Giriş [18.08.2010] C.tesi Ağus. 28, 2010 3:33 pm | |
| ESKİ KONUMDA VERDİĞİM HOSTS DOSYASI ARTIK İŞE YARAMAZ OLDU.BEN DE EN GÜNCEL HOSTS DOSYAMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.BU DOSYA SAYESİNDE YOUTUBE'A SORUNSUZ GİREBİLECEKSİNİZ. Eski konu :[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sitemizde verilen dnsleri yapmama rağmen YouTube'a giremiyordum.Başka dnsler denedim ama yine de olmadı.Sonunda bu çözümü buldum.İndirdiğiniz dosyayı anlatıldığı gibi uygularsanız sorunsuz bir şekilde YouTube'a girebilirsiniz. İndirdiğimiz "Youtube_gir_HackerSalim_FO_.rar" adlı dosyayı winrar yardımıyla çıkartalım.Çıkarttığımızda karşımıza "hosts" adlı bir dosya gelecek, bu dosyayı "C:\Windows\System32\drivers\etc" klasörünün içine atıyoruz, değiştirilsin mi sorusuna evet diyoruz.İnternet tarayıcımızı kapatıp açıyoruz ve youtube,megaupload ve diğer yasaklı sitelerin bazılarına sorunsuz giriyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1023x613. | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1023x613. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]: HackerSalim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]: Winrar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Link Kodu: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|